Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Marș pentru viață”, în curând, la Dej

Publicat acum

pe

Marsul pentru viata

Sâmbătă, 26 martie, va avea loc la Dej un „marș pentru viață”, organizat pentru a trage un semnal de alarmă asupra numărului tot mai mare de avorturi înregistrate la nivelul țării.

Marşul pentru Viaţă” este un eveniment care se desfăşoară anual, simultan, în mai multe oraşe din România şi are că scop afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susţinerea familiei tradiţionale creştine şi a valorilor acesteia, temelia unei societăţi solide şi sănătoase.

Marșul pentru Viață” este apolitic și neconfesional, dar este deschis participării tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice.

Mesajul pe care organizatorii doresc să îl transmită în acest an este „pentru viață, pentru femeie, pentru familie”.

Conform datelor oficiale, începând cu anul 1958 în România s-au făcut peste 22 de milioane de avorturi, numărul întreruperilor de sarcină fiind mai mare chiar decât populaţia actuală a ţării.

Probabil că dacă privim înspre statistici nu vedem decât nişte date reci şi impersonale. Însă dacă ne gândim că fiecare avort înseamnă curmarea unei vieţi, dacă ne gândim la fiecare copilaş ce nu va ajunge niciodată să zâmbească…dacă ne gândim câte inimi zdrobite şi câte lacrimi se ascund în spatele fiecărui număr…Realizăm că nu putem să fim nepăsători să să ridicăm din umeri în faţă unei realităţi crude”, au transmis organizatorii.

La Dej, „Marșul pentru Viață” va avea loc sâmbătă, 26 martie, cu începere de la ora 11:00, în Piața Bobâlna din centrul municipiului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER