Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Masă comună, haine și încălțăminte pentru familiile nevoiașe din Sărata de Jos – FOTO

Publicat acum

pe

actiune saraci pasti (5)

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Dej II, păstorită de cei doi preoți, Ioan Bolbos – paroh și Emil Sabadîș, se implică an de an în ajutorarea celor nevoiași.

Astfel, datorită unor buni credincioși care și-au dovedit credința prin fapte, s-au oferit pachete cu alimente de bază pentru pregătirea mesei de Paști unui număr de 60 de persoane și îmbrăcăminte și încălțăminte copiilor din Colonia Sărata de Jos.

În a treia zi a Sărbătorilor Pascale, a fost organizată o masă comună pentru 75 de persoane nevoiașe din aceeași Colonie pentru ca și aceștia să simtă bucuria sărbătorii, dorindu-se astfel să devină o tradiție pregătirea unei mese calde pentru cei nevoiași din parohie, de sărbătorile mari.

La plecare, cei prezenți la masă au primit pachete cu mâncare, ouă roșii și îmbrăcăminte de vară. ”Prin astfel de acțiuni dorim ca Lumina și căldura Sfintelor Paști să ne lumineze mințile și să ne încălzeasca sufletele, să ne deschidă inimile spre iubire, credință și iertare. Să fim mai buni și mai blânzi, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire nu numai celor dragi ci și celor de lângă noi, mai puțin norocoși, care au mare nevoie de iubirea noastră”, transmit organizatorii acestei acțiuni de suflet.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER