Conectează-te cu noi

....

Sport

Meciul Unirii Dej cu Sighetu Marmației, AMÂNAT. Moartea lui Ekeng a șocat lumea fotbalului

Publicat acum

pe

....

lumanare mort

Meciul de fotbal dintre Unirea Dej și CSM Sighetu Marmației, programat astăzi, s-a amânat, ca urmare a decesului dinamovistului Patrick Ekeng.

....

Vă reamintim, aseară, fotbalistul camerunez al echipei FC Dinamo București, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul suprafeței de joc, fără să fie atins de nimeni, la șapte minute după ce antrenorul Mircea Rednic l-a trimis pe teren. Mijlocaşul dinamovist a primit imediat îngrijiri la nivelul gazonului, însă a rămas inconştient fiind urcat în ambulanţă după aproximativ trei minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Ca urmare a acestei tragedii, Federația Româna de Fotbal (FRF) a decis să amâne toate jocurile programate în acest weekend, inclusiv meciul Unirii Dej cu CSM Sighetu Marmației, din Liga a III-a.

”În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăşte:

– Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

– Din aceleaşi motive, Finala Cupei României programată iniţial pentru data de 10 mai 2016 se amână şi urmează a se desfăşura la data de 17 mai 2016.

– Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federaţia Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgenţă”, arată FRF.

Vă reamintim, echipa de fotbal Unirea Dej urma să întâlnească în această după-amiază, de la ora 18, în deplasare, formația CSM Sighetu Marmației. Întâlnirea dintre acestea contează pentru etapa a XXIII-a a seriei a V-a din Liga a III-a.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER