Conectează-te cu noi

Sport

LAPI Dej, calificată la turneul final de baschet feminin U14 – FOTO

Publicat acum

pe

Baschet Feminin LAPI Dej U14

După un început modest în acest campionat, sportivele de la echipa de baschet feminin LAPI Dej U14 au reușit, ieri, o calificare de excepție la turneul final.

Spre surprinderea celor care nu le dădeau nicio șansă de a ajunge atât de departe, fetele antrenate de Oana Hășmășan au demonstrat că se poate orice în sport, cu muncă, dorință și seriozitate, cu sprijin și încurajare din partea părinților care au asistat cu bucurie și mândrie la această performanță de la Brașov.

Turneul de baraj, la care au participat două echipe din Brașov, una din Constanța și una din Dej, a început de dimineață cu meciul cel mai tare din punct de vedere baschetbalistic, dintre echipele CSU Cuadripol Brașov și LAPI Dej. Fără emoții, după un drum de cinci ore, dejencele au surprins plăcut, încă din primele sferturi, ținând piept unei echipe puternice și cu o galerie de invidiat, dar care a pălit în fața inimoșilor părinți care au însoțit echipa LAPI Dej la acest turneu.

După dispute serioase, atât în teren cât și în afara lui, dejencele au câștigat meciul cu scorul de 55-49, făcând astfel un pas important, dar nu definitiv, în accederea spre turneul final.

A urmat apoi întâlnirea cu echipa din Constanța, meci care a fost echilibrat doar în primele două sferturi, apoi jucatoarele din Dej au turat motoarele și au terminat învingătoare, cu un avans de 20 puncte, scor 49-29.

În această dimineață se dispută ultimul meci cu echipa Brașovia, o echipă mai modestă, care nu poate pune probleme în calificarea echipei LAPI Dej la turneul final, care se va desfășura la Satu Mare, peste aproximativ o săptămână.

Vă reamintim, baschetbalistele de la LAPI Dej, antrenate de prof. Oana Hășmășan, au obținut medalia de bronz în cadrul campionatului național de minibaschet, iar jucătoarea Mara Martonoș a fost din nou remarcată, fiind un real talent al generației 2002.

Echipa este formată din următoarele sportive:

Martonoș Mara; Nemeș Teodora, Bota Ioana, Olah Beatrix, Decsei Karina, Szekely Ariana, Sima Maria, Horvath Tanya, Pop Roxana, Gavrea Giulia, antrenor prof. Oana Hășmășan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER