Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajele militarilor români din Afganistan pentru anul 2016 – VIDEO

Publicat acum

pe

Batalionul 811 Afganistan

Militarii din Dej, alături de ceilalți colegi aflați în misiune în Afganistan, au transmis un mesaj de Anul Nou familiilor lor, dar și românilor.

Militarii le-au urat celor dragi și românilor un an mai bun decât 2015, sănătate și fericire. ”(Anul 2016 -n.r.) să fie un an mai bun, un an plin de prezenţa familiei, a copiilor, ceea ce nu am prea avut anul trecut”, spune unul dintre militarii români din Afganistan în clip.

Cei care şi-au întemeiat o familie au transmis salutări celor de acasă şi spun că îşi doresc ca în noul an să le vină pe lume sănătoşi copiii pe care îi aşteaptă.”Multe salutări, fericire şi, în primul rând, pentru fetiţa mea multă sănătate şi să vină pe lume sănătoasă”, transmite un alt militar.

”Pentru 2016, să ne întoarcem sănătoşi şi cu bine acasă şi întemeierea unei familii”, spune un militar că îşi doreşte în anul ce vine.

În rândul militarilor români din Afganistan sunt şi femei care au lăsat acasă familii cărora le duc dorul. ”Să fim încrezători într-un an mai bun şi mai prosper”, spune una dintre femeile care îşi slujeşte ţara în Afganistan.

Clipul a fost însoţit de un mesaj pe care MApN l-a adresat militarilor români care au sărbătorit trecerea în Noul An departe de ţară prin care le-a urat acestora ”sănătate şi misiune uşoară”.

”Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară!”, a transmis ministerul.

Videoclipul poate fi văzut pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER