Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mii de locuitori din Dej au sărbătorit împreună, în stradă, trecerea în anul 2016 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

img_5455.jpeg

A devenit deja o tradiție ca în noaptea dintre ani mii de dejeni să fie împreună în Piața Bobâlna din Dej pentru a sărbători împreună intrarea în noul an.

Peste 2000 de dejeni și-au dat ”întâlnire” cu începere de la ora 23 în centrul municipiului Dej, în Piața Bobâlna, unde au fost așteptați cu muzică și bună dispoziție. La fel ca în ultimii ani, cu toții au așteptat miezul nopții pentru a întâmpina anul 2016 într-o atmosferă marcată de tradiționalul foc de artificii.

Ultimele 10 secunde ale anului 2015 au fost strigate în cor de dejenii din Piața Bobâlna, pentru ca în primele secunde ale anului 2016 să izbucnească focurile de artificii, noul an fiind întâmpinat cu șampanie, urări de mai bine, îmbrățișări și pupături.

Tot o tradiție a devenit ca dejenii să se prindă în horă pentru a păși împreună în noul an. Din atmosfera de sărbătoare nu au lipsit sticlele de şampanie, confetti-urile şi îmbrăţişările celor care au ales să petreacă în centrul municipiului Dej primele minute din anul 2016.

De asemenea, tinerii care au dorit să fie pe patine la miezeul nopții au putut să se desfășoare pe suprafața de gheață, patinoarul din centrul municipiului Dej fiind deschis, cu intrare liberă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER