Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Copilului

Publicat acum

pe

În fiecare an, la data de 1 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Copiluului și cu această ocazie primarul municipiului Dej, Morar Costan, a dorit să transmită un mesaj prin intermediul publicației noastre.

Astăzi, ca în fiecare an, în data de 1 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului. Este ziua celor mai de preț comori din viața noastră, atât în familii cât și în comunitate și trebuie să fie în centrul atenției noastre, a tuturor, a părinților, bunicilor, a cadrelor didactice.

Ziua Copilului este importantă pentru fiecare dintre noi, pentru că fiecare moment al vieții noastre îl trăim prin ei, ne bucurăm, ne întristăm și trăim alături de ei intensitatea, inocența și frumusețea vârstei lor. Bucuria lor este și bucuria noastră și ce sentiment poate fi mai plăcut decât să vezi zâmbetul unui copil fericit.

Cu toții ne dorim să le oferim toată dragostea și momente speciale de care să se bucure. De aceea și anul acesta am sărbătorit Ziua Copilului printr-un spectacol organizat special pentru ei în Piața Bobâlna.

Dragi copii, este ziua voastră! La mulți ani, să aveți parte de o zi plină de zâmbete și o copilărie fericită!”, transmite primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER