Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice

Publicat acum

pe

loading...

Cu ocazia Zilei Internațională a Persoanelor Vârstnice, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită prin intermediul Dej24.ro multă sănătate şi împliniri tuturor vârstnicilor dejeni.

Astăzi, la fel ca în fiecare an în data de 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, o zi în care ne îndreptăm cu gânduri de recunoştinţă către bunicile, bunicii şi părinţii noştri. Este ziua în care le mulţumim pentru educaţia pe care ne-au oferit-o şi o oferă copiilor noştri, pentru grija, răbdarea şi dragostea cu care ne înconjoară. Indiferent de vârstă şi problemele de sănătate sunt cei care, în fiecare familie şi comunitate, ne sunt exemple de viaţă, sacrificiu, oferindu-ne echilibru, căldura sufletească şi înţelepciune.

Pentru toate acestea, pentru tot ce fac zi de zi pentru noi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice sunt onorat să le transmit multă sănătate, bucurii şi o viaţă liniştită alături de familie. La mulţi ani!”, transmite primarul Morar Costan.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER