Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul primarului municipiului Dej, Morar Costan, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

Publicat acum

pe

primar Morar Costan

Astăzi, 29 aprilie, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, primarul municipiului Dej transmite, prin intermediul Dej24.ro, un mesaj tuturor celor care s-au sacrificat pentru țară.

În fiecare an, în data de 29 aprilie, ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă spre veteranii de război, cei care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității, integrității teritoriale și a intereselor României.

Ziua Veteranilor de Război, este moment de aducere a unui pios omagiu eroilor care şi-au adus sacrificiul suprem pentru apărarea ţării şi neamului românesc, este un moment de cinstire a veteranilor care ne sunt alături, cu demnitate şi cu simţul datoriei împlinite.

Astăzi cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, pentru devotamentul si curajul cu care au slujit ţara, reprezentând adevărate exemple pentru noi şi generaţiile viitoare, mă înclin cu profund respect în faţa veteranilor de război dejeni şi le transmit tuturor aprecierea şi recunoştinţa mea si a instituţiei pe care o conduc, le urez multa sănătate și viață lungă, alături de un călduros <<La mulţi ani!>>”, a transmis primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER