Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej – Cărți, monografii, reviste, studii și opere de artă, donate municipalității

Publicat acum

pe

sculptor

Consilierii locali din Dej au aprobat ieri după-amiază două proiecte de hotărâre privind mai multe donații făcute de două femei.

Așa cum Dej24.ro anunța încă de la jumătatea lunii martie, mai multe donații au fost făcute către municipalitate. Este vorba despre 1560 de cărți, reviste, monografii locale și studii, donate de Adriana Ildiko Hadobas și de operele de artă Statuia Ecvestră Avram Iancu, Mame de eroi, Fată Someșană și Bustul compozitorului și ziaristului Dinu Lipatti, donate de Alexandra Rus.

În expunerile celor două proiecte de hotărâre, care au ocupat pozițiile 3 și 4 pe ordinea de zi a ședinței ordinare de ieri după-amiază, primarul Morar Costan a declarat că aceste donații vor ”îmbunătăți zestrea noastră, zestrea municipalității” și le-a mulțumit celor două doamne pentru donațiile făcute. La fel a procedat și Axinte Bob, președintele comisiei Învățământ-Cultură, acesta atrăgând atenția și asupra locurilor unde vor fi expuse donațiile, astfel încât ”să nu fie depozitate în ceva beci, să se umple de praf”.

În cele din urmă, consilierii locali au aprobat în unanimitate cele două proiecte de hotărâre.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER