Conectează-te cu noi

Eveniment

Migranți prinși în tren, duși la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Dej

Publicat acum

pe

În cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R., polițiștii au depistat în noaptea de 16/17 decembrie, în trenul care circulă pe relația Iași-Timișoara, un grup de 5 migranți.

Persoanele depistate nu dețineau asupra lor documente legale de identitate sau permise legale de ședere pe teritoriul statului român.

În vederea stabilirii identității și pentru clarificarea tuturor aspectelor referitoare la modul în care au pătruns pe teritoriul național, cei cinci bărbați au fost conduși la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Dej.

Astfel, polițiștii au stabilit identitatea acestora, respectiv 5 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, din Pakistan.

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, cu privire la această situație au fost sesizați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Cluj, precum și Inspectoratul General pentru Imigrări.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER