Conectează-te cu noi

....

Politic

PREMIERĂ. Mihai Seplecan, ÎNLOCUIT la șefia CJ Cluj de dejeanul Marius Mânzat? ”Am auzit și eu de acestă variantă”

Publicat acum

pe

marius manzat

Mai multe site-uri clujene susțin că Mihai Seplecan ar urma să fie înlocuit din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, această poziție urmând să fie ocupată de dejeanul Marius Mânzat.

....

Propunerea ar fi venit chiar din partea vechilor liberali, care au cerut susţinere şi din partea foştilor membri PDL. Clujazi.ro mai notează că, cel mai probabil, Mihai Seplecan ar urma să fie înlocuit de dejeanul Marius Mânzat, consilier judeţean liberal.

Contactat pentru a comenta acest subiect, Marius Mânzat a mărturisit pentru Dej24.ro că a auzit de acest zvon, însă respectă decizia politică luată de noul PNL, aceea de a-l susține pe Mihai Seplecan pentru funcția de președinte al CJ Cluj.

”Astăzi, de la prânz încoace, am auzit și eu acest lucru. La întâlnirea la care am participat (n.r. – aniversare Metalicplas și Pehert Tec, la Dej – detalii AICI) au fost mai mulți oameni politici de la majoritatea partidelor și am auzit și eu această variantă. Numele meu a fost vehiculat și înainte de alegerea efectivă a președintelui Consiliului Județean Cluj. Nu am fost întrebat nici atunci, nu am fost întrebat nici acum. Din punctul meu de vedere, decizia politică care a fost luată în cadrul noului PNL de a-l susține pentru funcția de președinte al CJ Cluj pe Mihai Seplecan am respectat-o și o să o respect în continuare. Chiar astăzi, la ora 10, m-am întâlnit cu domnul Mihai Seplecan pentru a discuta probleme de serviciu legate de asocierea dintre Apele Române și CJ Cluj și urma să venim împreună la întâlnirea de la Dej, însă domnului președinte i-au intervenit unele probleme de serviciu și nu a mai putut să vină”, a declarat pentru Dej24.ro Marius Mânzat.

ACTUALIZARE: Președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan a declarat pentru Dej24.ro că este doar un zvon și că are în continuare parte de susținerea liberalilor de la CJ Cluj, fapt confirmat pentru noi și de Marius Nicoară.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER