Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Militarii din Dej, plecați în Afganistan, vizitați de două personalități importante ale S.U.A. – FOTO

Publicat acum

pe

Militari Dej Afganistan vizita SUA (3)

În această săptămână militarii di Dej, plecați în Afganistan, au primit vizita a două personalități importante ale armatei Statelor Unite ale Americii.

În cadrul unui tur în teatrul de operații Afganistan, Generalul de Armată Frank J. Grass și Generalul Locotenent Stephen Lanza s-au aflat joi, 26 noiembrie și respectiv vineri, în Baza Aeriană Kandahar pentru a sărbători alături de militarii din coaliție Ziua Recunoștinței.

Generalul de Armată Frank J. Grass este Șeful Biroului Gărzii Naționale și membru al Statului Major General. Și-a început activitatea în sistemul militar în anul 1969 când s-a înrolat în Garda Națională a Statului Missouri.

Generalul Locotenent Stephen Lanza este comandantul Corpului I din baza Lewis Mc-Chord începând cu luna februarie a anului 2014. Această structură este responsabilă pentru sprijinul forțelor aliate din zona Pacificului. A participat la operațiunile Deset Shield și Desert Storm din Arabia Saudită, Join Guard din Bosnia-Herzegovina, Iraqi Freedom și New Dawn din Irak.

Cei doi oficiali au vizitat contigentul românesc și au oferit, pentru merite deosebite, distincții militarilor dejeni.

Dragonii Transilvani execută misiuni în cadrul operației Resolute Support începând cu luna august a acestui an și se află dislocați în Baza Aeriană Kandahar din sudul Afganistanului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER