Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Militarii din Dej, răniți în Afganistan, vizitați de comanda misiunii „Resolute Support” – FOTO

Publicat acum

pe

Militari Dej raniti Afganistan (2)

Militarii răniți, din cadrul Batalionului 811 Infanterie Protecția Forței „Dragonii Transilvani” Dej, au fost vizitați astăzi de comandantul misiunii „Resolute Support”.

Comandantul misiunii „Resolute Support” și al Forțelor Statelor Unite ale Americii din Afganistan, general de armată John Campbell, i-a vizitat astăzi, 21 septembrie, pe militarii români din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței “Dragonii Transilvani”, răniți în atacul cu mașină capcană produs duminică.

Pe timpul vizitei efectuate la Spitalul Militar al Bazei Aeriene Kandahar, comandantul misiunii „Resolute Support” a stat de vorbă cu fiecare dintre cei trei militari, i-a felicitat pentru modul în care își fac datoria și le-a urat însănătoșire grabnică.

În semn de recunoștință față de modul de îndeplinire a misiunii, generalul de armată John Campbell, însoțit de generalul de brigadă Paul Bontrager, comandantul „Train, Advise, Assist and Command South”, și de consilierul său, command seargent major Delbert D. Buyers, a acordat distincții militarilor români.

În teatrul de operații din Afganistan, generalul de armată John Campbell a fost numit comandant al ISAF în august 2014, iar în ianuarie 2015 a devenit comandant al misiunii „Resolute Support” din care fac parte şi militarii din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER