Conectează-te cu noi

Social-Cultură

UMANITAR: O asistentă UPU-SMURD, care a salvat sute de vieți, cere să fie salvată

Publicat acum

pe

lucica

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care a lucrat toată viața în sistemul medical, iar în ultimii zece ani la Spitalul Județean de Urgență Bistrița este grav bolnava. Femeia a fost diagnosticatî cu cancer de piele și are nevoie de ajutorul dumneavoastră, deoarece medicamentele de care are nevoie nu mai sunt pe lista celor compensate. 

De-a lungul carierei și-a dedicat viața, salvând sute de oameni, însă acum sistemul medical nu o ajută, în cea mai grea perioadă din viata ei.

Asistenta, mamă a doi copii, a început tratamentul cu chimioterapie, însă organismul nu a făcut față și a fost nevoită să renunțe la acest tratament.

„Tratamentul pe care îl urma era inclus pe lista medicamentelor compensate, era compensat 90 la sută. Dar a fost scos. Acum trebuie să plătească integral preţul acelor medicamente”, au povestit colegii săi din UPU-SMURD, pentru Bistriteanul.ro.

Zelboraf tablete de 240 mg este medicamentul care i-ar putea salva viaţa Luciei, iar tratamentul pe o săptămână se ridică la 7.200 lei. O sumă uriașă pentru o familie modestă. Puținele economii ale familiei s-au terminat de mult cu cheltuielile privind tratamentele deja urmate. La un moment dat, familia s-a gândit și că ar putea să îşi vândă casa pentru a putea continua tratamentul, dar asistenta se teme înainte de toate că şi-ar putea lăsa cei doi copii, de 10 şi 15 ani, fără un acoperiş deasupra capului.

La Banca Transilvania sunt deschise două conturi unde puteți face donaţii în LEI și EURO:

Dumitru Felicia-Lucica

RO75 BTRL 0060 1201 M930 05XX – RON

RO57 BTRL EURC RT00 M930 0501 – EURO

Cod SWIFT: BTRLRO22

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER