Conectează-te cu noi

Social-Cultură

În urma ATENTATULUI de ieri, misiunea militarilor din Dej continuă – MATERIAL AUDIO

Publicat acum

pe

Afganistan militari batalion 811 dej (15)

Misiunea militarilor dejeni continuă după atentatul de ieri dimineață, în care au fost implicați trei militari ai Batalionului 811 Infanterie Protecția Forței „Dragonii Transilvani” Dej.

Misiunea militarilor dejeni continuă. Incidentul de ieri ne-a făcut mai tari, mai puternici, ne-a crescut vigilența și tot timpul vom avea ceva de învățat pentru fiecare pas făcut pe pământ afgan până când vom ajunge din nou în țară.

Materialul pe care vi-l transmit este realizat cu câteva zile înainte de producerea incidentului din data de 20 septembrie 2015, și nu constituie decât o dovadă a faptului că ne vom duce la bun sfârșit misiunea încredințată. Va mulțumim că sunteți alături de noi. Audaces Fortuna Juvat!”, se arată într-un comunicat transmis redacției.

Vă reamintim, trei militari români care acționează în cadrul misiunii ‘Resolute Support’ din Afganistan au fost răniți ușor duminică, în jurul orei 10:00, în urma exploziei unei mașini-capcană, potrivit unui comunicat al MApN.

Militarii executau o misiune de patrulare în aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de baza militară de la Kandahar.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Cei trei militari fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței „Dragonii Transilvani” Dej și sunt:locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi, ambii aflați la cea de-a doua misiune în Afganistan, și caporalul clasa a III-a Ion Ichim, aflat la prima misiune într-un teatru de operații.

„Conducerea Ministerului Apărării Naționale urmărește cu atenție evoluția stării de sănătate a răniților”, se mai arată în comunicatul citat și transmis către AGERPRES.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER