Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ministrul Apelor și Pădurilor, vizită de lucru la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș s-a aflat astăzi, 12 aprilie, într-o vizită de lucru în municipiul Dej, unde a vizitat mai multe obiective de investiții din apropiere.

Pentru început, demnitarul a inspectat, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu și directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu lucrările de la obiectivul de investiții „Amenjare râu Someșul Mic, municipiul Cluj-Napoca” – Aeroport Cluj-Napoca.

Ulterior, delegația condusă de Ioan Deneș a inspectat obiectivele de investiții „Amenajare Valea Salca, amonte municipiul Dej” și „Amenajare Valea Olpret în zona municipiului Dej”. Tot astăzi, demnitarul s-a întâlnit, la sediul Primăriei Dej, cu primarii din județ pentru a prezenta lucrările de investiții derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor.

Vizita de lucru s-a încheiat cu susținerea unei conferințe de presă, la sediul PSD Dej, alături de deputatul dejean Cornel Itu, de primarul Morar Costan, de deputatul Gheorghe Șimon și de președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos toate declarațiile făcute în cadrul conferinței de la Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER