Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Mintiu Gherlii. Fura din cabane și apoi le dădea foc

Publicat acum

pe

politisti cercetare

Poliţiştii au identificat un bărbat, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din cabane, din Mintiu Gherlii şi de incendierea unei anexe în care ar fi pătruns fără drept.

La data de 21 aprilie, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla a fost identificat un bărbat, de 30 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea mai multor furturi.

Din investigaţii a reieşit că, în perioada 30.03/1.04.2015, pe timp de noapte, persoana în cauză ar fi pătruns, fără drept, în două cabane de a

grement, precum şi într-o anexă a uneia dintre acestea. Din imobilele situate în Mintiu Gherlii ar fi sustras aparate electronice, unelte electrice (maşină de găurit, flex, decupir, etc.), cauzând un prejudiciu total de circa 2.100 lei.

Din cercetări a reieşit că anexa de vară a uneia dintre cabane ar fi fost incendiată de către bărbat, după însuşirea ilicită a uneltelor electrice, cauzând astfel un prejudiciu de circa 15.000 de lei părţii vătămate.

După identificarea persoanei implicate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţilor păgubite.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER