Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un bărbat din Nicula a fost bătut cu bestialitate de un cioban

Publicat acum

pe

Barbat agresiune Nicula

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea clujeană Nicula a fost bătut, sâmbătă noaptea, cu bestialitate de către un cioban din zonă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 18 aprilie, la o cârciumă din localitatea Nicula, în jurul orei 01:00. Se pare că victima, un bărbat în vârstă de 34 de ani din aceași localitate, pe baza unor neînțelegeri mai vechi cu un client al crâșmei, ar fi fost amenințat cu un cuțit.

Temându-se pentru viața lui, bărbatul a sunat la 112 și a părăsit localul. În fața crâșmei însă i-a fost aplicată o lovitură în zona capului cu un corp contondent. În urma loviturii, acesta s-a prăbușit la pământ în stare de inconștiență. La fața locului au intervenit în scurt timp polițiștii care au aplanat conflictul și au identificat agresorii.

„Simţind că-i vorba de scandal, după ce mi-am terminat halba, am scos telefonul şi am format la numărul de urgenţă 112, anunţându-i că mă tem pentru viaţa mea. Poliţia din Gherla mi-a promis că trimite un echipaj către mine. Şi, imediat după ce mi-am terminat conversaţia, am ieşit din local. Însă, odată ajunşi afară, mi-a dat un pumn în nas, cu un corp contondent, cred – atât de tare încât m-am prăbuşit, în stare de inconştienţă”, a declarat bărbatul pentru ziuadecluj.ro.

În urma acestui conflict bărbatul este decis să depună plângere împotriva agresorilor și în acest sens și-a scos un certificat medico-legal care să ateste agresiunea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER