Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Tânăr din Sânmărghita, bătut de un individ și mușcat de câinii lui

Publicat acum

pe

sanmarghita bataie caine

Un tânăr din localitatea Sânmărghita susține că a fost bătut duminică de un intrus şi muşcat de câinii acestuia, chiar la turma tatălui.

Familia tânărului deține o turmă de 72 de oi, de care are grijă un cioban, la rândul său posesor a 130 de mioare. Ieri, fiul familiei, în vârstă de 16 ani, se afla pe păşune cu turma, fiind nevoit să-i ţină locul ciobanului, care anunţase că trebuie să coboare, de urgenţă, în sat.

Pe pășune şi-a făcut apariţia un cetăţean din zonă, care, în urmă cu câteva luni l-a bătut atât de tare pe un cioban în vârstă de 60 de ani încât l-a băgat în spital.

Ieri, evenimentul s-a repetat, însă de data aceasta victima a fost fiul proprietarului de oi, după ce scandalagiul şi-a făcut apariţia, însoţit de trei din câinii săi. Nici n-a pucat ciobanul să se depărteze zece paşi de turmă, că intrusul l-a şi atacat pe tânărul de 16 ani, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Apoi, când l-a văzut pe acesta căzut la pământ şi-a asmuţit câinii asupra lui, unul din ei muşcându-l de picior în două locuri.

„Am fost aseară la spitalul din Dej şi acum am venit la I.M.L. pentru certificat, iar pe baza lui vom face plângere împotriva omului care m-a bătut. De aici ne întoarcem la Dej, la spital, să ne spună doamna doctor dacă animalul care m-a muşcat e vaccinat, sau nu şi dacă trebuie să-mi facă vaccin”, a declarat tânărul pentru ziuadecj.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER