Conectează-te cu noi

Politic

Mircea Abrudean, fostul prefect al Clujului, noul secretar general al Guvernului

Publicat acum

pe

Premierul Marcel Ciolacu a decis, luni, numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului, la propunerea PNL. Decizia aa fost luată după mai multe runde de discuţii cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

În Monitorul Oficial apare, luni seară, pe de-o parte, decizia de eliberare a lui Mircea Abrudean din funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului şi pe de altă parte decizia de numire a sa în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Ambele decizii au fost semnate de premierul Marcel Ciolacu.

PNL a decis, la rotativă, cu 68 de voturi „pentru” şi 2 voturi „împotrivă” ca pe lista de miniştri să se regăsească şi Mircea Abrudean, pentru funcţia de secretar general al Guvernului.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi cel al PSD, premierul Marcel Ciolacu, au avut mai multe runde de discuţii pe tema numirii acestuia, iar luni decizia a fost luată.

În 22 iunie, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, declara că existau toate avizele necesare pentru numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului şi preciza că se va găsi o soluţie în acest sens.

”Am convenit ca, după ce rezolvăm aceste probleme care sunt absolut prioritare şi necesare pentru bunul mers al guvernării, să avem această discuţie cât de curând posibil, nu este obligatoriu o prioritate”, a spus liderul PNL.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER