Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Moment important pentru locuitorii comunei Mica! Mâine se semnează contractul privind introducerea apei în comună

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Un moment extrem de important, de mult timp așteptat de locuitorii comunei Mica, va avea loc joi, 5 martie 2020, zi în care se va semna contractul de execuție privind introducerea rețelelor de alimentare cu apă în comunele Mica și Unguraș.

Este o zi mult așteptată de noi toți și iată că după atâția ani de așteptare și promisiuni am obținut rezultatul mult dorit, fiind primul contract semnat în județul Cluj”, a scris pe Facebook Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

....

Semnarea contractului va avea loc la ora 11:00, la Căminul Cultural din localitatea Mica, în prezența prefectului Județului Cluj, Mircea Abrudean, a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a conducerii Companiei de Apă Someș S.A., a constructorilor care vor realiza lucrările, precum și a altor oficialități care și-au anunțat participarea la acest eveniment.

Încă din anul 2016, de când am fost ales primar, am promis că mă voi implica și mă voi lupta pentru a aduce comunei noastre utilitățile de care avem atât de multă nevoie, iar prin semnarea acestui contract putem spune că o mare parte din dorințele noastre s-au îndeplinit, urmând apoi să ne îndreptăm atenția spre alte investiții atât de necesare comunei noastre.

Dragii mei, împreună am reușit! Vă invit cu mare drag să participați, într-un număr cât mai mare la acest eveniment și împreună să scriem o filă de istorie că în luna martie a anului 2020 s-a semnat contractul privind introducerea apei în comuna Mica”, a conchis Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER