Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Moment solemn la Dej. Au depus jurământul de credință față de țară – FOTO

Publicat acum

pe

La sfârșitul săptămânii trecute, pe platoul “Dragonilor Transilvani” a avut loc ceremonialul organizat cu ocazia depunerii jurământului militar de către soldații profesioniști, care s-au instruit în cadrul Batalionului 811 Infanterie ”Dej” și a Batalionului 41 Transport “Bobâlna”, în perioada 23 august– 08 octombrie 2021.

”Ostași, de azi înainte, prin voia voastră și ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiți demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute”, au fost cuvintele locțiitorului comandantului Batalionului 811 Infanterie ”Dej”, Locotenent-colonel Dan Pop, adresate soldaților profesioniști.

La acest eveniment a participat, din partea eșaloanelor superioare, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general-maior Dorin Blaiu, care a prezentat și mesajul șefului Statului Major al Apărării, cu ocazia depunerii jurământului militar.

”Momentul solemn al depunerii jurământului de credință față de țară și popor a fost unul cu o încărcătură emoțională incomensurabilă pentru tinerii care au ales să poarte, cu mândrie, uniforma militară, asumându-și o misiune, pe cât de dificilă, pe atât de onorantă. Dovadă a forței, patriotismului și caracterului, alegerea acestei cariere presupune și un mod de viață, definit prin valori concrete, specifice militarilor, precum devotamentul, curajul, onoarea și demnitatea. Activitățile s-au desfășurat cu respectarea strictă a distanțării sociale și a celorlalte prevederi în vigoare, în contextul actual al pandemiei COVID-19”, a informat Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER