Conectează-te cu noi

Social-Cultură

VIDEO – O tânără din Dej a primit 4 de ”DA” la ”Superstar România”

Publicat acum

pe

....

Anda Domșa – o tânără în vârstă de 19 ani, din Dej – a primit patru de ”DA” la ”Superstar România” și s-a calificat în următoarea fază a concursului.

”Am venit să vă impresionez și sper să și reușesc”, le-a spus Anda Domșa juraților, înainte de a cânta. Dejeanca – care este studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – a interpretat ”It’s Oh So Quiet” (Björk).

....

”Ai venit cu tupeu, ai venit pregătită, ai cântat și soft, ai cântat și tare, ai și țipat, ai și interpretat. Mie mi-a plăcut foarte mult”, i-a spus Smiley. ”Ai venit pregătită”, a precizat și Raluka.

”Ai fost pisicuța blândă zgârie rău”, a conchis Moga.

Anda – care cântă de aproximativ 5 ani – a primit patru de ”DA” de la cei patru jurați și s-a calificat în următoarea etapă a concursului difuzat de ProTV.

*** ”SuperStar România” este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, un real succes în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent! Printre țările care au preluat formatul se numără Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

foto/video: ProTV

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER