Conectează-te cu noi

Administraţie

Morar Costan: ”Nu este un secret că reprezentanții LIDL…”. Dej24.ro a AFLAT următorii pași

Publicat acum

pe

....

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a reacționat după ce Dej24.ro a anunțat că LIDL se pregătește să vină la Dej și recunoaște că ”reprezentanții LIDL au fost interesați și si-au manifestat interesul pentru acea zonă în ideea de a investi”. Totuși, licitația va fi una deschisă!

Dej24.ro scria ieri, ÎN EXCLUSIVITATE, că LIDL vrea să deschidă un magazin la Dej. Din informațiile noastre, societatea comercială care deține lanțul de magazine LIDL urmează să participe la licitația privind terenul de pe strada Crângului.

....

Primarul municipiului Dej, Morar Costan recunoaște că ”reprezentanții LIDL au fost interesați și si-au manifestat interesul pentru acea zonă în ideea de a investi”. Totuși, la licitația care urmează să fie organizată de municipalitate va putea participa orice societate interesată, nu doar LIDL!

Edilul a confirmat și informația Dej24.ro conform căreia, pe lângă superkament, pe strada Crângului ar urma să fie amenajată și o piață agroalimentară modernă.

”După un proces lung în instanță, în sfârșit zona de pe strada Crângului nr. 23, a fost câștigată de Primăria Municipiului Dej. În acest context mă bucur că ideea despre care vorbeam cu 2 ani în urmă ca pe acest spațiu să se construiască magazine dorite de dejeni, dar și o piață agroalimentară, începe să prindă contur.

Evident că acea zonă a fost analizată pentru a găsi cea mai bună variantă în vederea valorificării ei. Fiind vorba de o suprafață suficientă, ideea noastră este să fie valorificată atât pentru construcția unui supermarket cu locuri de parcare suficiente, cât și pentru amenajarea unei piețe agroalimentare moderne, pentru că știm cu toții ce nevoie este pe Dealul Florilor de o astfel de piață.

În acest sens, în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri am făcut un prim pas, supunând atenției consilierilor locali, parcelarea terenului pentru ca ulterior acesta să fie scos la licitație, dar nu spre vânzare, ci spre concesionare.

Pasul următor va fi realizarea caietului de sarcini în care vor fi prevăzute toate condițiile noastre și ulterior aprobarea caietului de sarcini în Consiliul Local și apoi licitația propriu-zisă.

Licitația va fi una deschisă, la care vor putea să participe agenți economici care vor respecta cerințele caietului de sarcini. Nu va fi o licitație pentru vânzarea terenului ci pentru concesionare.

Nu este un secret că reprezentanții Lidl au fost interesați și si-au manifestat interesul pentru acea zonă în ideea de a investi, însă câștigătorul va fi cel dispus să respecte prin proiect cerințele caietului de sarcini, ne-a declarat Morar Costan.

Citește și:

EXCLUSIV. Magazin LIDL la Dej! Ar urma să fie construită și o piață!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER