Conectează-te cu noi

....

Sport

Municipiul Dej a oferit, din nou, campioni și vicecampioni naționali la dans sportiv – FOTO

Publicat acum

pe

....

dans-sportiv-latino-angels-dej-campioni-vicecampioni-2

Eforturile dansatorilor, părinților și antrenorilor clubului „Latino Angels” Dej au fost încununate de succes sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor din Sibiu, unde s-a desfășurat Campionatul Național de dans sportiv, la care au participat 550 de perechi din întreaga țară.

....

După sute de ore de antrenament, cantonamente istovitoare și sacrificii din partea tuturor factorilor implicați în fenomenul numit „dans sportiv”, sportivii clubului prezenți la Sibiu s-au întrecut pe ei, cu toții ajungând în finalele și semifinalele Campionatului Național de dans sportiv.

Începând cu cei mici, sâmbătă, la categoria 10 -11 ani clasă D, titlul de vicecampion al României a revenit perechii Pop Bogdan – Rafa Mădălina, în timp ce perechea Mathe Florin – Forț Alexandra a ocupat un binemeritat loc 6 în finală.

De asemenea, titlul de vicecampioni naționali și medalii de argint la o categorie și clasă superioară (12-13 ani – basic standard) a fost adjudecat de perechea Kis Robert – Suciu Adriana. La aceeași clasă (C standard), dar categorie mai mare, 14 – 15 ani, perechea Pop Raul – Cozmuță Andreea s-a clasat pe locul 4.

Duminică, 6 noiembrie, perechea Szokacs Emanuel – Mathe Ioana au cucerit titlul de campioni naționali ai României la clasă E, categoria 14-15 ani, iar perechea Leah Bogdan- Szekely Andreea, locul 7 la aceeași categorie.

Nu în ultimul rând, la Cupa Mirajul Dansului Sibiu, perechea Cozmuță Andrei – Tămaș Andreea s-a calificat în semifinala competiției.

Mulțumim din suflet părinților clubului, sportivilor, antrenorilor: Vlad Pîslariu, Marius Gherasim, Andra Galbăn, Ioana Dușa, Mihai Paraschiv, Primăriei și Consiliului Local Dej, sponsorilor: S.C. Arcese Transport S.R.L., Rontransmar, Doremavix, Electrametal Distribution, Andreas și toți cei care într-un fel sau altul sunt alături de clubul „Latino Angels” Dej”, transmite Clubul de Dans Sportiv „Latino Angels” Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER