Conectează-te cu noi

Sport

Meci de FOTBAL CARITABIL la Dej. Fostele glorii ale Unirii și Universității au făcut spectacol – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

meci-caritabil-fotbal-1”U” Cluj – Old Boys a învins cu 9-8 aceeași selecționată a Unirii Dej, într-un meci caritabil disputat, astăzi, pentru ajutorarea fotbalistului Alexandru Lazăr.

Evenimentul caritabil sportiv, disputat în această după-amiază, cu începere de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej, a adus față în față echipele Old Boys ale Unirii Dej și Universității Cluj. La capătul celor 40 de minute de joc (două reprize a câte 20 de minute), tabela de marcaj a indicat 9-8 în favoarea oaspeților din Cluj-Napoca.

În fața a aproximativ 200 de spectatori inimoși, în Sala Sporturilor Dej au evoluat pe teren foști fotbaliști precum Cristian Dulca, Rareș Stan, Gheorghe Barbu, Adi Falub – ”U” Cluj, respectiv Costel Bădan, Ovidiu Farcaș (Piți), Horațiu Sătmar, Dacian Târnovan, Daniel Gall sau Tiberiu Zelencz – FC Unirea Dej. Cea mai spectaculoasă reușită, cu călcâiul, i-a aparținut primarului din Mica, Zelencz, golul său stârnind ropote de aplauze în Sala Sporturilor. De cealaltă parte, Stan și Dulca au fost cei mai buni sportivi de pe teren ai ”șepcilor roșii”. La centru și tușă s-au aflat Flaviu Băieșu și Alexandru Jitcă, însă aceștia nu au avut prea mult de fluierat, jocul fiind dominat de fair-play.

Toți banii strânși în urma evenimentului de astăzi – din donațiile făcute în urne – vor ajunge la fotbalistul Alexandru Lazăr de la echipa Biruința Mica, accidentat grav la un meci cu Progresul Nireș. De asemenea, trei tricouri (Ciprian Deac, ”U” Cluj și naționala României) au fost scoase la licitație în schimbul a 200 de lei fiecare, cumpărători fiind primarul Morar Costan, Vasile Hășmășan de la Clubul Spotiv Lia&Luk Dej și un suporter al Universității aflat în peluză.

Vă reamintim, portarul Alexandru Lazăr s-a lovit puternic la cap, după ce a vrut să apere o minge trimisă, dintr-o lovitură liberă, de Tiberiu Zelencz, jucător al echipei Progresul Nireș. După impact, tânărul în vârstă de 24 de ani și-a pierdut cunoștința, ceilalți jucători sunând imediat la 112 pentru a solicita ajutor. Până la sosirea salvatorilor, Florin Cîmpan – ambulanțier la Ambulanța Dej, fotbalist al Progresului Nireș – i-a acordat primul-ajutor. Citește detalii AICI.

Tratamentul medical este foarte costisitor, iar Alex nu și-l permite având în vedere că în prezent nu are un loc de muncă, iar familia sa nu este una înstărită.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER