Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, răpusă și de Baia Mare, formație venită după cinci înfrângeri consecutive

Publicat acum

pe

....

Explorari Baia Mare - Unirea Dej volei play-off (2)Echipa de volei Unirea Dej a fost învinsă cu 3-0 de formația Știința Explorări, în etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupa cea de-a 9 poziție în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, cu șase puncte acumulate, în vreme ce maramureșenii de la Știința Explorări nu au reușit să obțină decât un punct (venită cinci înfrângeri consecutive), clasându-se astfel pe cea de-a 10-a poziție în clasament. Meciurile dintre cele două formații au fost însă întotdeauna foarte disputate, indiferent de locurile ocupate în clasament. Nu la fel avea să fie și astăzi.

....

Meciul a debutat destul de echilibrat (3-3, 5-5), la primul time-out tehnic gazdele având un ușor avans de două puncte (8-6). Diferența s-a mărit pe parcurs (11-6, 12-7, 16-11, 21-15), iar dejenii nu au mai putut reveni și au cedat, scor 25-18 (1-0).

Tot băimărenii au controlat și setul secund (11-9, 16-11, 18-11, 21-14), deși elevii lui Victor Lazăr și Tibi Szilagyi s-au aflat la conducere pentru scurt timp, la primul time-out tehnic, 8-7. La finalul unui set în care jocul maramureșenilor a mers ca pe roate, tabela de marcaj a indicat 10 lungimi în favoarea lor, 25-15 (2-0).

Voleibaliștii din Dej nu au reușit să se regrupeze nici în actul trei, iar băimărenii au defilat în fața propriilor suporteri (9-5, 13-7, 16-9, 20-11). Aceștia au turat puternic motoarele și nu le-au dat nicio șansă dejenilor, scor final 25-17 (3-0).

Întâlnirea dintre Baia Mare și Dej, din Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, a fost arbitrată de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Marius Lazăr (Zalău). Observator FRV a fost desemnat Vasile Dușa (Zalău).

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER