Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Municipiul Dej, anul 2017! Elevi care merg la școală cu cizme și părinți care-și transportă copiii în brațe – FOTO

Publicat acum

pe

Imagini revoltătoare au fost surprinse de o cititoare Dej24.ro, în cursul zilei de astăzi, în cartierul Ocna Dej. Autoritățile locale cunosc situația, dar nu fac nimic.

Odată cu topirea zăpezii, locuitorii mai multor străzi din cartierul Ocna Dej se plâng de drumurile impracticabile pe care sunt nevoiți să le parcurgă în fiecare zi. Drumul plin de denivelări a făcut ca, din nou, să nu se poată circula în condiții normale, demne de anul 2017, iar această situație nu este o noutate pentru autorități. Primăria Municipiului Dej a fost sesizată în nenumărate rânduri despre situația dezastruoasă în care se află mai multe străzi din cartierul Ocna Dej, însă până în acest moment nu s-a făcut nimic, după cum spun localnicii.

E vorba de strada Stejarului din cartierul Ocna Dej, cea care face legătura cu strada Ursului și iese ulterior pe strada Pinticului. În aceste condiții merg copiii la școală. Suntem nevoiți să transportăm copiii mici în căruț pentru că nu toată lumea dispune de mașină. În plus, dacă Doamne ferește e vreo urgență, nu știu cum ajung echipajele prin noroi până la gleznă”, a afirmat cititoarea Dej24.ro, atașând acestei sesizări și câteva fotografii reprezentative.

Potrivit femeii, elevii care merg la școală sunt nevoiți să poarte la ei câte două perechi de încălțăminte – o pereche de cizme pentru noroi și o pereche de papuci curați pe care îi schimbă odată ajunși la drumul principal.

Mai mult decât atât, până și taximetriștii se feresc de comenzile spre și dinspre această zonă a cartierului dejean.

Locuitorii străzii respective spun că momentan nu își doresc decât un trotuar pentru ca elevii să poată ajunge la școală în condiții decente, iar părinții celor mici să nu mai fie nevoiți să-i transporte în brațe până la grădiniță.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER