Conectează-te cu noi

Administraţie

Municipiul Dej donează un RADAR PERFORMANT către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj – VIDEO

Publicat acum

pe

Un aparat radar modern, în valoare de aproape 74.000 de lei, va fi donat de municipiul Dej către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Consilierii locali din Dej, întruniți într-o ședință ordinară pe luna septembrie, au aprobat un ”proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită pe durată de 5 ani a echipamentului Aparat radar mobil (pistol Laser LTI20/20TruCam), către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj”.

Cele patru comisii de specialitate din CL Dej (cultură, economic, juridic și urbanism) au dat aviz favorabil, iar la vot proiectul a trecut cu unanimitate (17 voturi ”pentru”).

Singura intervenție i-a aparținut consilierului local Lorand Varga. ”Noi facem eforturi deosebite ca să achiziționăm un asemenea aparat radar din bugetul local, din bani care nu sunt foarte mulți. În același timp, găsim câteva mașini-radar, Logan-uri MCV care zac în diferite locații/ service-uri – nefuncționale – din cauza motorizării sau din varii motive pe care Ministerul de Interne nu reușește să le gestioneze ca atare. Aceste mașini sunt echipate cu echipament radar de ultimă generație și cele despre care știu eu de doi ani nu sunt utilizate. Ca să nu ne luăm prea mare avânt când facem aceste investiții este bine de cunoscut și acest amănunt (…) E o constatare pe care am consider că trebuie să o împărtășesc cu CL care a aprobat această investiție. Aceste echipamente există, ele nu funcționează…”, a punctat reprezentantul UDRM.

Vezi mai multe declarații în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. gabi

    30 septembrie 2018 la 22:15

    pentru blocul V 0 DEJENII TREBUIE SA PLATEASCA la MI si le facem cadou si un aparat radar!domnilor consilieri BRAVO sunteti alesi si platiti de DEJENI pentru astfel de hotarari.BRAVO!in popor stiti la cine se spune BRAVO .felicitari va meritati numele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administraţie

Primăria Dej: LICITAȚIE pentru parcări nou amenajate pe strada Unirii

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe str. Unirii, BL. D10 și A8.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 19 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 29 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

ANUNȚ: Se închiriază PARCĂRI pe trei străzi din municipiul Dej. Vezi unde

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada ZEFIR.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 17 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 25 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 26 octombrie 2018, ora 1100.

De asemenea, Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe străzile Luceafărului și Crângului bl. T10.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 18 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 26 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 29 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

Dej | LICITAȚIE pentru închirierea parcărilor nou amenajate pe strada Orizont

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada Orizont, în spatele blocului D1.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 16 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 24 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 25 octombrie 2018, ora 1100

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare