Conectează-te cu noi

Administraţie

Un fost consilier local dejean, uns șef la o companie aflată în pragul falimentului

Publicat acum

pe

La o societate subordonată Consiliului Județean (CJ) Cluj se vorbește despre faliment și despre ”ce se mai poate salva”, dar a fost instalat șef nou, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Consilierii județeni au acceptat, joi, demisia consilierului PNL Dan Felician Gavrea. Acesta a fost înlocuit cu fostul consilier local din Turda Călin Felezeu, care a depus cu această ocazie jurământul (foto). Plecarea lui Gavrea din CJ vine ca urmare a unei promovări profesionale, scrie sursa citată.

Politicianul liberal, fost inginer la Electrica Furnizare, a fost instalat ca director general la Societatea Drumuri și Poduri Județene (SDPJ) Cluj. Gavrea este dejean, iar soția sa lucrează la primăria din localitate. Dacă e bun la furnizarea de energie, o fi bun și la drumuri, s-au gândit probabil administratorii județului.

Numirea lui Gavrea la SDPJ vine într-un nou moment delicat. Salvată de mai multe ori de CJ, societatea este din nou în pragul falimentului. ”Cifrele arată chiar mai rău decât ne-am închipuit. Trebuie să vedem ce și cât putem salva, să nu ne scufundăm cu toții. Acolo lucrează peste 190 de persoane, dacă știu bine, trebuie să avem grijă și față de ei. Vă rog, membrii Comisiei de buget-finanțe, să vă întâlniți, ieri dacă se poate, cu conducerea executivă și cu consiliul de administrație, să găsim un plan de măsuri”, a spus președintele executivului județean, Alin Tișe, la finalul ședinței de CJ. S-a stabilit că întâlnirea va avea loc marți.

Fostul director general, Călin Platon, cândva subprefect de Cluj, tot de la PNL, a făcut un pas înapoi. Acesta este acum director adjunct. La începutul anului, Platon anunțase că are pârghiile prin care să scoată SDPJ din situația economică dezastruoasă în care se zbate.

În locul lui Gavrea a venit în CJ profesorul universitar doctor Călin Felezeu (58 de ani), prodecan la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Acesta este liberal, locuiește la Turda și a făcut parte din Consiliul Local. De asemenea, a fost, până în 2016, membru al Consiliului de Administrație al Turda Salina Durgău, societate care administrează obiectivul turistic.

 

Sursa – ziuadecj.realitatea.net

Administraţie

Primăria Dej: LICITAȚIE pentru parcări nou amenajate pe strada Unirii

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe str. Unirii, BL. D10 și A8.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 19 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 29 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

ANUNȚ: Se închiriază PARCĂRI pe trei străzi din municipiul Dej. Vezi unde

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada ZEFIR.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 17 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 25 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 26 octombrie 2018, ora 1100.

De asemenea, Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe străzile Luceafărului și Crângului bl. T10.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 18 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 26 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 29 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

Dej | LICITAȚIE pentru închirierea parcărilor nou amenajate pe strada Orizont

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada Orizont, în spatele blocului D1.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 16 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 24 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 25 octombrie 2018, ora 1100

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare