Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Municipiul Dej va avea o nouă biserică! Unde va fi construită

Publicat acum

pe

schela santier

Potrivit informațiilor apărute pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, o nouă biserică urmează să fie construită în oraș.

Este vorba despre o biserică ortodoxă, care va fi construită în cartierul Dej-Triaj și care va deservi locuitorii din zona respectivă. Cel mai probabil, proiectul de hotărâre, prin care va fi atribuit dreptul de folosință gratuită a terenului în suprafață de 2505 mp, unde va fi construită noua biserică, va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de consiliu local.

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparența decizională în administraţia publică, republicată, Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică Proiect de hotărâre privind atribuirea dreptului de folosință gratuita, pe durata existentei clădirii, asupra terenului in sup.de 2505 mp, in vederea edificării unei biserici ortodoxe, Parohiei Ortodoxe Sfântul Mucenic Mina Dej-Triaj, însoțit Raportul de specialitate, întocmit de Compartiment Patrimoniu Public și Privat din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dej.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în data de 28.09.2016 pe site-ul Primăriei Municipiului Dej si la sediul Primăriei Municipiului Dej, str. 1 Mai nr. 2.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei municipiului Dej – Registratura/Compartimentul C.I.C., respectiv în format electronic pe adresa de e-mail primaria@dej.ro”, se arată în proiectul de hotărâre.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER