Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej – Competiţia ”Soldatul/ Subofițerul anului”. Cine sunt câștigătorii? – FOTO

Publicat acum

pe

soldatul-subofiterul-anului-6

În perioada 26-29 septembrie, în garnizoana Dej s-a desfăşurat etapa pe Baza 4 Logistică „Transilvania”  a Competiţiei „SOLDATUL/ SUBOFIŢERUL ANULUI”.

Aceasta a fost organizată de plutonierul adjutant principal Cireaşă Stelian – subofiţer de comandă, iar premierea a avut loc pe platoul unităţii în prezenţa domnului: colonel ing. Viorel Bolunduţ – comandantul Bazei4 Logistică „Transilvania”

În urma punctajelor realizate la probele susţinute, locul I şi titlul de SUBOFIŢERUL ANULUI în Baza 4 Logistică  „Transilvania”  a fost obţinut de către Dl. Plt. COCIŞ CLAUDIU VASILE din U.M. 01020 Dej, locurile II şi III fiind ocupate în ordine de către: Serg. Maj. MATEI IONUŢ din U.M. 01489 Jucu şi  M.M. cls. IV DOBRA GABRIEL din U.M. 01369 Cluj Napoca.  La categoria S.G.P., SOLDATUL ANULUI în  Baza 4 Logistică  „Transilvania” locul I  a fost a fost obţinut de către  Dl. Cap. III  BALOGH ZSOLT din U.M. 01489 Jucu, pe locurile II şi III situându-se : Cap. III  VARGA SEBASTIAN din U.M. 01020 “T” Turda şi  Cap. III CÎMPEANU RADU ADRIAN din U.M. 01055 Dej.

Militarii clasaţi pe locul I la fiecare din cele două categorii vor reprezenta Baza 4 Logistică  „Transilvania” la următoarea fază a competiţiei respectiv cea pe Divizia 4 Infanterie „Gemina” care se va desfăşura în perioada 03-07.10.2016  în garnizoana Miercurea Ciuc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER