Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa ”Intermezzo” a CNAM Dej a obținut trei premii la Festivalul STAGE – FOTO

Publicat acum

pe

intermezzo-stage-teatru

Trupa de teatru ”Intermezzo” a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej a obținut trei premii la Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri STAGE.

Trupa de teatru ”Intermezzo” a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej, coordonată de profesorul Lucian Iosip, a reușit să obțină trei premii la STAGE: premiul III Spectacol, premiul I pentru interpretare masculină – rol principal Vlad Georgiu și premiul III pentru interpretare masculină în rol secundar – Ionică Both.

Festivalul, ajuns la ediția cu numărul șapte, a reunit trupe din Arad, Baia Mare, Bistrița, Cluj-Napoca, Dej, Galați, Huedin, Iași, Oradea, Tinca (Bihor), dar și din Republica Moldova, Serbia, Slovenia și Ungaria.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri STAGE, desfăşurat în perioada 21-25 septembrie în Cinema ”Mărăşti”, Casa Radio și Sala Auditorium Maximum din Cluj Napoca, a fost organizat de Fundaţia Părinți din România, cu susținerea partenerilor Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Cluj Napoca, Cinema Mărăști, Centrul de Cultură Urbană, Consiliul Județean Cluj, Universitatea „Babeș- Bolyai”, Colegiul Energetic Cluj Napoca, Colegiul Tehnic ”Raluca Ripan”, Liceul Tehnologic „Alexandru Borza” și Liceu Sportiv Cluj.

foto: Facebook STAGE

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER