Conectează-te cu noi

Politic

Nicolae Ciucă, desemnat pentru funcția de prim-ministru

Publicat acum

pe

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, azi, nominalizarea actualului ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier. 

”Am fost foarte mulţumit şi bucuros că Partidul Naţional Liberal a venit cu o nouă abordare. S-a votat acolo în unanimitate un candidat care mi-a fost propus în persoana domnului Nicolae Ciucă, aici prezent. Analizând întreaga situaţie, discuţiile şi trăgând concluziile care se impun, am decis să-l desemnez drept candidat pentru funcţia de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a anunţat preşedintele Iohannis.

La declaraţia preşedintelui a fost prezent şi premierul desemnat. ”Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăşi situaţia de criză în care ne aflăm, astfel încât cetăţenii să poată să beneficieze de tot ceea ce poate un Guvern în deplinătatea sa să ofere prin deciziile şi acţiunile pe care le întreprinde”, a spus premierul desemnat, Nicolae Ciucă. 

Acesta a anunţat că va negocia cu toate forţele responsabile, astfel încât într-o perioadă cât mai scurtă să fie format Guvernul şi să fie aprobat de Parlament.

Ciucă a fost propunerea Partidului Naţional Liberal (PNL) pentru această funcţie, la consultările avute cu şeful statului din aceeaşi zi.

”PNL, astăzi, a dat dovadă de maturitate şi responsabilitate, şi s-a prezentat cu o propunere de premier pentru a debloca criza politică şi a avea un guvern cât mai rapid, pentru a gestiona criza pandemică. Propunerea este ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, alături de partenerii de la UDMR, cu care am gestionat şi până acum criza”, a anunţat Cîţu, președintele PNL.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER