Conectează-te cu noi

Eveniment

NIMA – Bătuți în ajunul Crăciunului de doi tineri care umblau cu ”capra”

Publicat acum

pe

Ambulanta noaptea

Doi bărbați din localitatea Nima, tată și fiu, au fost agresați de doi tineri, în ajunul Crăciunului, în seara zilei de 24 decembrie.

În jurul orei 21:30, cei doi bărbați din Nima se deplasau prin localitate, moment în care s-au intersectat cu câteva persoane care umblau ”cu capra”, conform tradiției, și care mergeau la colindat. Între cele două grupuri a izbucnit un scandal, iar de la vorbe la bătaie nu a fost decât un pas.

Doi dintre cei costumați în ”capră” au folosit corpuri contondente asupra celor doi bărbați din Nima. Ulterior, agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore. O percheziție la domiciliul lor a scos la iveală existența mai multor obiecte contondente, ridicate ca probe în acest dosar. Totodată, a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani din Figa și de un minor de 17 ani din Nima.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani din Nima a fost rănit mai grav, în timp ce fiul său a scăpat cu răni ușoare. Amândoi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER