Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Noi recruți au făcut primii pași în cariera militară, la Batalionul 811 Infanterie ”Dej” – FOTO

Publicat acum

pe

Începând de luni, 9 noiembrie, la sediul Batalionului 811 Infanterie ”Dej” se desfășoară instruirea inițială a unei noi serii de soldați profesioniști.

Luni, noii cursanți s-au prezentat la sediul unității din garnizoana Dej unde, după efectuarea triajului epidemiologic, în vederea combaterii virusului COVID-19, aceștia au făcut primii pași în cariera militară. După luarea în evidență, soldații profesioniști au primit echipamentul militar cu care își vor desfășura activitatea pe parcursul celor șapte săptămâni în care vor executa instruirea inițială.

Ieri, 10 noiembrie, pe platoul unității, noilor recruți le-a fost înmânat armamentul individual din dotare și le-a fost prezentat drapelul de luptă al unității. Activitățile s-au desfășurat cu respectarea distanțării sociale și a celorlalte prevederi în vigoare.

Ulterior acestor activități, soldații profesioniști au început procesul de instrucție sub atenta supraveghere și îndrumare a instructorilor din cadrul batalionului.

”Personalul Batalionului 811 Infanterie ”Dej” le urează noilor recruți un călduros ”Bun venit!” în cadrul marii familii a ”Dragonilor” și îi asigură pe aceștia de tot sprijinul necesar în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a procesului de instruire”, au transmis reprezentanții batalionului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER