Conectează-te cu noi

Naţional

Nunțile și botezurile ar putea fi INTERZISE în Dej și Gherla. Anunțul lui Raed Arafat

Publicat acum

pe

Șeful DSU, Raed Arafat a declarat în această seară, într-o conferință de presă, că evenimentele private – precum nunțile și botezurile – ar putea fi interzise în localitățile cu peste 1,5 cazuri COVID-19/mia de locuitori.

“În urma votului CNSU, au fost stabilite următoarele aspecte: toate comitetele județene de situații de urgență (CJSU) se vor reuni de urgență pentru a lua toate măsurile prevăzute în HG-uri pentru incidențele de 1,5 cazuri/mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Măsurile care vor fi analizate în mod deosebit, dar nu numai: purtarea măștii în spații închise și deschise – în mod deosebit spații publice aglomerate), carantinarea localităților care depășesc 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, interzicerea evenimentelor precum nunți și botezuri în localitățile cu peste 1,5 cazuri/mia de locuitori”, a spus Arafat.

Astăzi, într-o conferință de presă, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a precizat că rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori în Dej este 1,66.

Având în vedere declarația șefului DSU, Raed Arafat, e posibil ca în Dej și Gherla (unde incidența e peste 1,50) evenimentele private să fie interzise.

Momentan NU există o hotărâre oficială în acest sens.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER