Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

O duceau în hoteluri și pensiuni din Cluj pentru a practica prostituția. Banii, ”sparți” pe droguri

Publicat acum

pe

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Cluj, au efectuat ieri, 8 martie, trei percheziții domiciliare în județul Cluj, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru trafic de persoane și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor desfășurate au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cinci telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie,  un plic conținând substanță vegetală, verde-oliv, un plic cu substanță pulverulentă, albă, 7.500 de lei și 1.000 de franci elvețieni.

Din cercetări a reieșit faptul că bănuiții ar fi recrutat, transportat și găzduit, în mai multe hoteluri și pensiuni din Cluj-Napoca, o tânără de 26 de ani, pe care ar fi determinat-o să practice prostituția, în schimbul unor foloase patrimoniale.

De asemenea, din cercetări a rezultat că sumele de bani obținute ca urmare a practicării prostituției ar fi fost folosite pentru achiziționarea de substanțe interzise.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 35 de ani și 46 de ani.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al jandarmilor din cadrulGrupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER