Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

O femeie din Dej și-a abandonat câinele la adăpost. ”Este o infracțiune!” – FOTO

Publicat acum

pe

caine abandonat

O femeie din Dej a mers ieri dimineață la adăpostul de câini din Dej și și-a abandonat acolo câinele. Gestul acesteia vine la doar trei zile după ce un alt bărbat a decis să facă același lucru.

....

Femeia de aproximativ 45 de ani s-a deplasat ieri dimineață, în jurul orei 8:45, la adăpostul de câini din Dej și a lăsat acolo patrupedul în vârstă de 2 ani. Câinele, care nu este microcipat, a fost abandonat fără ca dejeanca să stea pe gânduri.

Și în acest caz, reprezentanții Asociației Anima Pro Terra sunt hotărâți să ia măsuri pentru că, spun ei, abandonul animalelor se sancționează conform legii. Totodată, femeia nu și-a microcipat câinele (obligatoriu de la 1 ianuarie) și riscă o amendă și în acest sens.

”Acesta nu este un lucru permis de lege, se încadrează la infracțiunea de abandon. Noi, în calitate de asociație de protecție a animalelor, vom sesiza instituțiile abilitate pentru a lua măsuri în această situație. Este vorba despre Departamentul de Poliție a Animalelor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Cluj”, declara în urmă cu câteva zile Stanca Trîmbițaș, membru fondator al Asociației Anima Pro Terra Dej.

Și în cazul femeii din Dej se pare că principalul motiv pentru care a abandonat câinele a fost acela că animalul ar fi distrus grădinile vecinilor.

Citește și: Și-a abandonat câinele la adăpostul din Dej. Asociația Anima Pro Terra va lua măsuri – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER