Conectează-te cu noi

Eveniment

O prostituată de 15 ani, din Dej, susține că a fost violată

Publicat acum

pe

prostitutie

Tânara în vârstă de 15 ani care ar fi fost violată recent de un bărbat aflat în arest la domiciliu le-a explicat judecătorilor varianta sa de poveste. Unele detalii sunt absolut șocante și ridică multe semne de întrebare.

Tânăra de 15 ani, în calitate de persoană vătămată, le-a povestit anchetatorilor în mod detaliat modul în care a fost luată cu mașina în noaptea de 26 spre 27 ianuarie de către M.C.B și ce s-a întâmplat după aceeea. Fata recunoaște că practica prostituția de câteva luni de zile și că s-a urcat în mașina unui bărbat pentru a face sex contra cost.

Aceasta mai spune că a fost pălmuită și prinsă de păr, plimbată cu mașina prin tot orașul și dusă mai apoi acasă la acuzat, în localitatea Mica, unde ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale. Minora a mai povestit că a fost imobilizată și dezbracată și că apoi a întreținut un raport sexual fără finalizare, după care un alt raport sexual. Persoana vătămată le-a spus judecătorilor că s-a zbătut, s-a opus și chiar a plâns.

Se pare că fata s-a dus de-abia a doua zi la poliție pentru a reclama violul. Inculpatul nu a recunoscut nicio faptă de care este acuzat.

De precizat că acesta ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu la data faptelor din acest dosar, fiind luată această măsură în august 2014 pentru că a condus băut, a refuzat să sufle în aparatul alcooltest și era să lovească o mașină de poliție.

Citește întreaga poveste despre acest caz pe clujust.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER