Conectează-te cu noi

Eveniment

O vană de pe conducta de aducțiune Gherla-Dej a cedat! Dejul NU este afectat! Sunt stocuri de apă în rezervoare – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

O vană de pe conducta de aducțiune Gherla-Dej a cedat, la ieșire din Gherla. Reprezentanții Companiei de Apă Someș au declarat pentru Dej24.ro că municipiul Dej nu este afectat deoarece există stocuri de apă în cele cinci rezervoare.

Evenimentul s-a produs în această seară, în jurul orei 19:30, la intrare în localitatea Bunești, lângă șoseaua de centură spre Dej. Mai mulți trecători s-au speriat și au sunat la 112 pentru a semnala situația. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Companiei de Apă Someș, care în prezent lucrează pentru a remedia avaria.

Reprezentanții Companiei de Apă Someș au declarat pentru Dej24.romunicipiul Dej nu este momentan afectat deoarece există stocuri de apă în cele cinci rezervoare și dejenii nu vor avea de suferit. În mod normal, deși apa spre Dej este sistată până la remedierea avariei, cantitatea aflată în rezervoare ar trebui să ajungă fără probleme până mâine.

Este de așteptat ca avaria să fie remediată în această seară.

ACTUALIZARE ora 21:45: ”Avaria a fost remediată”, ne-au transmis cei de la Compania de Apă Someș. Conducta Gherla-Dej a fost repusă în funcțiune.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER