Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Oaspete important prezent la reunirea săptămânală a Rotary Club Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Rotary Dej reunire

Reuniunea săptămânală a rotarienilor dejeni l-a avut ca oaspete, ieri, pe preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Nordul Transilvaniei (DWNT), Ludger Thol.

Răspunzând invitaţiei lansate de Rotary Club Dej, Thol a făcut o prezentare a activităţii DWNT, subliniind avantajele de care se bucură companiile şi organizaţiile membre ale clubului care, prin intermediul acestuia, au acces la o bază de date importantă în diverse domenii, ce oferă toate premisele pentru stabilirea şi întărirea relațiilor economice și sociale dintre firmele româneşti şi cele germane. 

La rândul său, preşedintele Rotary Club Dej, Adrian Oşan, a făcut o succintă prezentare a activităţilor pe care le-a organizat şi le organizează clubul dejean, domeniul vizat fiind în principal cel caritabil. Ceea ce nu exclude însă, colaborarea cu diverşi parteneri, în proiecte culturale, sportive şi educative sau chiar economice, câţiva dintre rotarienii dejeni fiind oameni de afaceri, interesaţi în mod firesc de dezvoltarea firmelor pe care le administrează.

Prin urmare, în cadrul discuţiilor a fost abordată posibilitatea colaborării între oamenii de afaceri germani, Rotary Club Dej şi firmele dejene, cu sprijinul administraţiei locale, primarul Costan Morar fiind şi el prezent la această întâlnire. Ocazie cu care, edilul şef al oraşului a reiterat disponibilitatea municipalităţii de a sprijini orice proiect de investiţie benefică pentru Dej.

Rotary Club Dej este deja membru de onoare al Clubului Francofon de Afaceri din Cluj (CFAC) iar un viitor parteneriat cu DWNT nu poate fi decât unul pozitiv, atât pentru rotarienii dejeni cât şi pentru comunitatea locală pe care s-au angajat s-

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER