Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Seminar caritabil despre diversificarea alimentației. Banii ajung la Florin Benea

Publicat acum

pe

Florin Benea, al doilea din stânga

Florin Benea, al doilea din stânga

Un nou eveniment caritabil urmează să aibă loc pentru ca paramedicul SMURD Florin Benea, diagnosticat cu leucemie, să fie ajutat. Este vorba despre un seminar susținut de medicul pediatru Delia Chira.

Mai exact, marți, 3 martie, de la ora 17, dr. Delia Chira va susține un seminar pe tema diversificării alimentației, toți banii strânși urmând să fie donați lui Florin Benea, paramedicul SMURD, din Dej, diagnosticat cu leucemie.

În cadrul seminarului se vor aborda teme precum: regulile generale ale diversificării, alimentația în situații speciale, exemple practice, borcanașele, probleme care pot să apară în diversificare, autodiversificarea, alimente interzise bebelușului sau controverse privind alimentația bebelușilor. La sfârșitul celor 3 ore, medicul Delia Chira va sta la dispoziția celor prezenți și va răspunde la întrebări.

”Acesta este un seminar special pentru mine, deoarece îmi dă ocazia ca, împreună cu dvs, să-l ajutăm atât cât putem pe Florin Benea. Florin, paramedic în cadrul SMURD a salvat sute de vieți până acum și, cu siguranță o va face din nou, însă are nevoie de noi pentru a SALVA în continuare. Cu puțin timp în urmă, a fost diagnosticat cu o formă rară de leucemie și ar avea nevoie de un transplant de măduvă, costurile acestuia fiind însa peste imaginația multora dintre noi. Are nevoie cât mai repede de 150.000 euro, bănuți care îi pot da șansa de a se bucura în continuare de băiețeul de 3 anișori, de familia și de prietenii lui”, a scris pe pediatrucluj.ro dr. Delia Chira.

Costul seminarului este de 100 RON/persoană. Pentru a participa e nevoie de înscriere în prealabil, la telefon 0364738907 (L-V între orele 8.00-17.00) sau pe mail: pediatru@pediatrucluj.ro.

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Citește și: Un paramedic SMURD din Dej are nevoie de ajutorul nostru

Dejenii joacă fotbal pentru a-l ajuta pe paramedicul Florin Benea

Concert caritabil pentru paramedicul SMURD diagnosticat cu leucemie

Fotbaliștii ”Generației de Aur” vin la Dej pentru a-l ajuta pe Florin Benea

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER