Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Concert caritabil pentru paramedicul SMURD diagnosticat cu leucemie

Publicat acum

pe

concert caritabil florin benea

Casa de Cultură din Gherla va găzdui luni, 16 februarie, de la ora 17, un concert caritabil pentru Florin Benea, paramedicul SMURD, din Dej, diagnosticat cu leucemie.

....

Pe scenă vor urca mai mulți artiști din zonă: Adi Buză, Felix Gălan, Ciprian Picovici, Cristina Moșuțan, Marinela Istici, Ioana Câmpean, Diana Roman, Vlăduț Lazăr și Ciprian Peteleu, orchestra fiind condusă de Nelu Boca. De la eveniment nu o să lipsească grupul de dansatori ”Valea Someșului”.

Banii strânși în urma acestui concert caritabil vor ajunge la Florin Benea, paramedicul SMURD, din Dej, diagnosticat cu leucemie. Vă reamintim, singura lui șansă de salvare este un transplant de măduvă realizat în străinătate, însă costurile se ridică la 150.000 de euro.

”Salvatorii merită și ei să fie salvați. Singura șansă la vindecarea lui Florin suntem noi”, este textul de pe afiș adresat gherlenilor, dejenilor și nu numai. Cu toții sunt așteptați la concert pentru a-l ajuta pe cel care are nu mai puțin de 1000 de intervenții SMURD. Acum, omul are nevoie de oameni, de ajutorul nostru al tuturor. Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Citește și: Un paramedic SMURD din Dej are nevoie de ajutorul nostru

ACTUALIZARE: Artiștii formației Iris s-au oferit să organizeze la Cluj-Napoca un concert caritabil pentru Florin Benea. Concertul va avea loc în 9 martie, la Casa de Cultură a Studenților, alături de alți artiști, printre care Pro Consul, Semnal M sau Aurel Tămaș.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER