Conectează-te cu noi

Administraţie

OFICIAL – Locuitorii din Dej vor PLĂTI MAI PUȚIN pentru salubrizare – NOILE TARIFE – VIDEO

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej au decis astăzi, în cadrul unei ședințe de îndată, micșorarea tarifelor de salubrizare. Astfel, dejenii vor plăti mai puțin pentru gunoi.

Ședința de îndată a Consiliului Local Dej a avut loc în această după-amiază, cu începere de la ora 18. Unul dintre cele mai așteptate proiecte de hotărâre de către dejeni a vizat „aprobarea micșorării tarifelor de salubrizare ca urmare a neaplicării Ordonanței de Urgență a Guvernului Nr. 196/2005 privind Fondul de Mediu”.

După ce Ordonanța de Urgență nr. 48/2017 a intrat recent în vigoare, consilierii locali din Dej au decis să intervină imediat și să micșoreze tarifele la salubrizare.

Dacă înainte de această Ordonanță abonații casnici plăteau 11,25 lei (TVA inclus), acum dejenii vor scoate din buzunare doar 9,81 lei (TVA inclus) pentru salubrizare. Și în cazul persoanelor juridice există o modificare în ceea ce privește prețul. În loc de 138,07 lei (TVA inclus), persoanele juridice vor plăti 113,08 lei (TVA inclus) pentru acest serviciu.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 16 voturi ”pentru” de către consilierii locali prezenți la ședința de îndată.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER