Conectează-te cu noi

Administraţie

Omul de afaceri dejean Ioan Tecar, cifră de afa­ceri de peste 60 de milioane de euro

Publicat acum

pe

Ioan Tecar

Producătorul de articole din hârtie Pehart Tec din Petreşti, controlat de omul de afaceri dejean Ioan Tecar, şi-a bu­getat pentru acest an o cifră de afa­ceri de peste 281 mil. lei (63 mil. euro), mai mare cu 10% faţă de anul trecut.

„În estimările făcute ne bazăm pe creşterea pieţei de produse igienico-sanitare, tendinţă care se manifestă atât la extern, cât şi pe plan intern. Vom continua să dezvoltăm brandurile proprii, având în vedere trendul crescător al mărcilor private existente în reţelele de magazine şi al diversităţii acestora“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Tecar.

Pehart Tec face parte din grupul MG-Tec, cu afaceri totale de 586,4 mil. lei (131,5 mil. euro) şi peste 1.100 de angajaţi în 2014. În urma investiţiilor derulate până în prezent, capacitatea de producţie a fabricii Pehart Tec a crescut cu aproximativ 30%, notează sursa citată mai sus.

Fabrica de hârtie pentru produsele igienico-sanitare de la Dej are o capacitate de producţie de 25.000 de tone. Anul trecut, la Dej a fost demarată o investiţie de 20 mil. euro, pentru achiziţionarea şi instalarea unei linii de producţie, în vederea dublării capacităţii de producţie până la finalul acestui an.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER