Conectează-te cu noi

Politic

Orban a înființat partidul ”Forța Dreptei”. Un politician din Gherla e membru fondator

Publicat acum

pe

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunţat constituirea unui nou partid: Forţa Dreptei.

”Am luat decizia, împreună cu cei 16 colegi membri ai Parlamentului care am decis să ne dăm demisia din PNL în momentul în care conducerea PNL a decis să readucă la putere PSD, toţi parlamentarii, împreună cu mulţi colegi de ai noştri din ţară, simpatizanţi, susţinători, am luat decizia de a pune bazele unei noi construcţii politice de centru-dreapta. Am luat această decizie pentru că, în primul rând, considerăm că e o obligaţie morală pentru noi de a continua să reprezentăm cetăţenii români care ne-au acordat votul”, a declarat fostul președinte al PNL, Ludovic Orban.

Acesta a spus că a convenit ca numele noii formaţiuni politice să fie Forţa Dreptei.

”Numele formaţiunii politice pe care l-am convenit sigur că e un nume care va fi valabil până la organizarea Congresului noului partid, este Forţa Dreptei, este numele moţiunii cu care m-am prezentat în faţa Congresului PNL”, a explicat Orban.

Cei 16 parlamentari care au semnat înființarea partidului Forța Dreptei sunt Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Ion Ștefan, Ionel Dancă, Constantin Șovăială, George Ionescu, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiașu, Adrian Miuțescu – deputați și Ion Iordache, Ovidiu Florean și gherleanul Adrian Oros – senatori.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER