Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Părintele Stelian Tofană revine la Dej cu o nouă dezbatere

Publicat acum

pe

....

În 2019, Protopopiatul Ortodox Român Dej, împreună cu Primăria Municipiului Dej a demarat un proiect cultural intitulat ”Familia și societatea-Ce ne spune Biblia?”.

În cadrul acestui proiect, părintele profesor universitar doctor Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca a susținut mai multe conferințe care aduc în actualitate problemele cu care se confruntă societatea noastră. Părintele Tofană va reveni la Dej la jumătatea acestei luni pentru o dezbatere intitulată <<Dependențele- utopia unei eliberări?>>.

....

”În cadrul acestui proiect ne dorim să conștientizăm cu toții cât de importantă este familia și că o familie sănătoasă întotdeauna se bazează pe principiile Sfintei Scripturi, pe ceea ce ne spune cuvântul lui Dumnezeu. Într-adevăr, în perioada pandemiei acest proiect a luat o pauză, dar ne-am dorit să fie continuat, astfel că în data de 16 noiembrie începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural Arta din Dej, părintele profesor Stelian Tofană va reveni în mijlocul dejenilor pentru a susține a 5-a dezbatere intitulată <<Dependențele- utopia unei eliberări?>>. Vă așteptăm cu mare drag la acest eveniment și vă asigur că timpul petrecut împreună cu părintele profesor Stelian Tofană o să fie un timp petrecut cu folos!”, a transmis preotul Ioan Buftea, protopopul Dejului.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER