Conectează-te cu noi

Social-Cultură

CFR Infrastructură licitează SF-urile pentru electrificarea Boiu-Oradea-Satu-Mare-Baia Mare-Dej

Publicat acum

pe

CFR a scos la licitație studiile de fezabilitate pentru electrificarea a trei secțiuni de cale ferată din nord-vestul țării. Licitația va fi organizată de Regionala CFR Cluj. 

Este vorba despre trei loturi: Boiu (Bihor) – Oradea, Oradea – Satu Mare și Satu Mare – Baia Mare – Jibou – Dej pe liniile 401 și 412. Valoarea estimată a celor 3 loturi este de aproape 40 de milioane de lei, iar durata contractelor este de 30 de luni.

Atribuirea contractelor se va face sub o clauză care permite anularea procedurii și o nesemnare a contractului dacă Regionala CFR Cluj care a organizat licitația nu are și sursele de finanțare prevăzute. Potrivit clubferoviar.ro, deschiderea ofertelor va avea loc la data de 19 decembrie, aceasta fiind și data limită de depunere.

„Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții: Electrificarea a 8 secții de circulație ale sistemului feroviar din România – SRCF Cluj.

Lot 1: Arad – Oradea pe linia 328, pe intervalul Boiu Bihor (limita SRCF Cluj km 68+000) – Oradea;

Lot 2: Oradea – Carei – Satu Mare, pe linia 400;

Lot 3: Satu Mare – Baia Mare – Jibou – Dej, pe liniile 401 si 412”, potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Cea mai mare valoare o are documentația tehnică pentru liniile 401 și 412 Satu Mare – Baia Mare – Jibou – Dej, 20 de milioane lei. Ofertele pot fi depuse până pe 19 decembrie, iar prețul are un punctaj de 40%.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER